Fortsatt coaching

Anna fortsätter coacha oss via mail! Underbara supermänniska!

Se där! Bravo! Pris och beröm!!  

Visst får man krafter från ingenstans... när man väl bestämt sig. Ibland är Gud god och världen vacker!  

Hon hjälpte ju till kolossalt - reagerade med den berömda lättnaden, som ni såg i morse. Bra, bra!  

Nu har jag också gott hopp om dig / er!!!  

Andra natten:   superglad läggning, 2 min, med tilrättaläggande ("parkering"), och en kortkort buffningsomgång som markering, avslutad med solfjäder, det hela - alla tre momenten - på ca tio sekunder. Ut med hurtig glad hög betryggande ramsa.  

Ingen som helst vidare trafik. Påminnelseramsa när ni absolut tycker att ni måste gå in. Så gå inte in!! Nu ska ramsan ta över helt. Och givetvis alltid få sista ordet. Lyssna, lyssna och sätt in ett starkt och optimistiskt och förtroendefullt tonfall. Ju högre gap och skrik desto högre och gladare ramsa - alternativt, om hon erkligen klagar och tycker synd om sig, en småarg punktsättande. Alltid x4 (minst) och alltid i ett svep, utan att minsta frågetecken hinner slinka med mellan "verserna". (Ha inte hennes namn i ramsan, ni ska inte kalla på henne utan överlämna henne åt sömnen!)  

När ni är säkra på att hon sovit i tio minuter - inte tjugo - kan en av er snabbt gå in och lgga henne rätt, titta till henne och t o m lyfta henne rätt om det skulle behövas, utan att hon märker det.  

Denna natt ska det hända att hon somnar om själv någon gång utan ens ramsa från er, så avvakta en liten aning vid varje uppvaknande och se om hon går "upp" eller "ner", innan ni ingriper. (Med ramsa, inget annat nu!)  

Andra ljud i huset, och fast schema att gälla även och inte minst på dagarna nu. Spika det och håll det helst på minuten.  

Väck helst på morgonen - annars ska hon i alla fall vara tyst och nöjd när ni gör God Morgon i stor jublande stil! (Marginalkvart är tillåtet.)  

Rapport emotses i morgon bitti!  

Och ingen Stockholmsresa nu - ni har börjat kura, och då ska de fyra första nätterna OCH dagarna OCH sedan uppföljningsveckan vara så kolugna som möjligt.  

Kramar till er alla!   Anna

Kommentarer
Postat av: Ritha

Seså! Nu får ni ligga i. Nu är det du som får säga till när vi kan ses (om jag kan då oxå) så jag inte stör er "nya" metod. Kram på er!

2008-02-04 @ 16:55:35
URL: http://rijo.blogg.se
Postat av: Jessica

Klart som korvspa... jag måste ju hinna leva oxå så det är klart vi kan ses! ;-)

2008-02-04 @ 18:52:16
URL: http://veochvett.blogg.se

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0