Sommar & semester

Det blir dåligt med sommarsemester för älsklingen i år!!! *tur att jag har föräldraledigt* ;-)

Vi har nämligen bestämt oss för att åka över till USA i höst och hälsa på, det var ju 4 år sedan sist! Det ska bli jättekul.. ungarna är också eld och lågor *fråga mig inte vad vi tänkte på när vi i flera månader i förväg berättade för barnen att vi ska åka på semester, om ett halvår* Ska vi åka snart, har varit den ständiga frågan sedan dess... :-)

Vi har dock lite svårt att bestämma oss riktigt när vi ska åka. Vi vill vara där både under högsommarn så att man får med lite av sol och bad i poolen (har en känsla av att vi inte kommer att bli bortskämda med det är i Svedala i år heller) men så vill vi stanna över Halloween i år.  Det lutar dock åt att vi åker i början av september (det är fortfarande varmt, men inte stekhett  som det har en tendens att bli i Dallas under sensommaren) och blir borta 8 veckor. Förra gången var vi borta 6½ veckor, men det känns som om när man ändå genomför resan är det lika bra att stanna lite längre!

Har kollat med Tammi och Dave om de har lust att möta upp oss i New York i några dagar, dels för att förkorta ner längden på resan i ett svep men också för att kunna se New York. Det var ju 13 år sedan jag var där och älsklingen skulle gärna vilja se det. T & D är med på noterna, nu är det bara att försöka hitta hotell och kolla i övrigt att det funkar med flygbiljetter. Det är inte bara inte!

Hur som helst, va mycket roligare det är att kolla i HM's sommarkatalog i år, när man vet att man kommer att få användning av sommarkläderna några veckor i allafall utan att gå runt och huttra!


Kommentarer

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0