Crawford cabins

Förra gången vi var i USA bilade vi upp till Arkansas och Buffalo River. Vi gjorde en sån där "vi åker dit och hittar hotellrum där" men hann inte alls så långt som vi hade tänkt. När kvällen började sänka sig insåg vi att vi var långt från slutdestination, och mitt i skogen, så när en turistbyrå visade sig i en liten håla hoppade vi in och frågade om de kunde hjälpa oss att hitta en stuga att sova i.

Och oj vad de var serviceminded. De hittade stuga och ringde och bokade upp den åt oss. När vi kom dit 15 minuter senare mötte ägarinnan upp oss med en rejäl portion "välkommen till oss". Vi hade en underbar tid i stugan.

Nu funderar vi på att återvända dit även detta år. Skickade iväg ett mail igår kväll för att höra oss för om stugan kan vara ledig under tiden då alla träd ändrar färg. (Vet att det är fruktansvärt poppis att vara i de trakter under den perioden).

10 minuter senare hade vi fått svar. Självklart var vi välkommna tillbaka. :-) Och stuginnehavaren hann med att informera oss om att barnen var mer än välkommna, de hade själv ett 2årigt barnbarn som var mer än ruttet bortskämd. *haha* Som sagt, här snackar vi personlighet på hög nivå. Service från en småstadsmänniska med ett hjärta av guld.

Kommentarer
Postat av: Mamma Monica

men vilket mysigt ställa ;) ni ska åka till

2008-07-19 @ 12:47:58
Postat av: Indra

jäs aj si, ju most praktis mår.

Aj äm väry jälus tät ju ar flajing to tä juäsäj

(nej fy vad svårt det var att skriva så där) hoppas ni får en härlig lördag...(här regnar det suck)

Kramilikram

2008-07-19 @ 14:05:36
URL: http://gobisen.blogg.se/

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0