Traktoråking

Jag älskar folk som bjuder på sig själva! :-)

Idag på eftermiddagen skulle Älsklingen ta med tjejerna hem till en släkting. "Släkting-tanten" är gamal, skröpplig och allmänt ur fas, så att ta med Jonatan dit var lixom ingen hit. :-/ (Det finns svårare sätt att ta livet av tanten)

Så då fick mamma kliva in och göra något kul. Och shit vad det är svårt att hitta på något kul med en 5 åring som hoppar jämfota av energi om man som mamma känner att man helst vill gå och sova! Spela hockey var liksom uteslutet, lika så fotboll, bandy, brännboll och "kickboard-rejs runt hela kvarteret, men koooom igen då mamma".

Vi satte av på cykel. Med fika-korg. Och cyklade Högåsen runt. Det är typ aplångt - för en normal 5 årig kille. För Jonatan var det piece of cake. Vi cyklade 1½ timme. (Dryga milen) och Jonatan hade jättekul. Vi stannade och fikade och tittade på hästar. Och så fick vi syn på en traktor som klippte gräs. Ja, så heter det nog inte på "Bondespråk", men det var nått åt det hållet iallafall.

När bonden körde förbi oss fick han se en kille som stod med gapande mun och stora blå ögon och tittade. Lyckan var gjord när han frågade om Jonatan ville åka med ett varv. Han sken som solen själv och berättade stolt att han fått styra helt själv när han var klar. :-D

Som sagt, jag älskar folk som bjuder på sig själv. Bonden fick en stjärna i himlen idag!

Kommentarer
Postat av: Moinca

va gulligt av honom , ja det finns inte bara idioter kram

2008-07-22 @ 21:16:53

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0