Åh!

Vi hade det underbart igår... supergod mat, underbart sällskap, bra restaurang och vi talade om allt mellan himmel och jord. Visst är det skönt att ha sånt sällskap att pratet bara flyter på och man inser efteråt att många olika ämnen har talats om... *ler brett*

Vi lyckdes tala om första tryckaren, gamla låtar, senaste fyllan, köldskador, vi spekulerade om vem killen som stod utanför fönstret talade i telefon med :-), matminnen från U.S.A, drinkar, att vara ute på lokal som ung - naturligtvis på Folkets Park och i A-salen, 33 varvare, matlagning och massa massa massa mer. Ja, vi talade oxå om våra små hjärtegryn, men det var faktiskt mest på vägen in, sen bestämde vi nog gemensamt att detta var "vår kväll" och skulle barnvakterna ha problem fick de ringa.... :-)

Vi åt som sagt var underbar mat. Jag kan helt klart rekommendera Arena restaurang på torget i Karlstad. Tyvärr åt vi så mycket mat att efterätten inte fick plats *bummer* men det får vi ta nästa gång... för det KOMMER att bli fler besök, helt klart!

Till förätt tog vi Classic Ceasar Salad med romansallad, brödkrutonger, hemlagad Ceasardressing och riven parmesanost. Serverades med marinerade, ugnsgrillade kycklingspett. Dessutom en Nachos Supreme: Tortillachips, tacofärs, cheddarostsås, salsa, guacamole, crème fraiche, oliver och jalapenos. Till huvudrätt blev det CHICKEN FAJITAS -Strimlad kyckling som wokas i vitlöksmör med paprika och rödlök, serveras i het gjutjärnspanna med guacamole, salsa, crème fraiche, isbergsallad, rödlök, tomat, majs, oliver, jalapenos, riven mozzarellaost och vetetortillas.. Många sådana har jag ätit i mina dagar, men det var helt klart en topplacering på denna underbara anrättning!

Vi reste oss inte förs ytterdörren till stället låstes :-) När vi kom hem låg alla barn och sov och det hade gått bra här hemma oxå! Toppen!

Kommentarer

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0