Rosornas krig

Jag har bestämt mig... och startat krig mot maskrosorna i gräsmattan. Vår gräsmatta är gulare än solen själv, men nu j-lar....

Sagt och gjort, jag gav mig ut med spett (oj, vad stort det lät... men ett miniminispett är vad det är) och insåg att det var lättare än jag föreställt mig att ta upp maskrosor.... men det var minst lika tråkigt som jag hade föreställt mig.

Efter en hink kom älsklingen hem... han tog över och deklarerade stolt att han hade bättre snits än mig... ja, och han fick gärna fortsätta..... jag satt brevid och sade med jämna mellanrum "oj vad bra det går".... Alla har vi ju våra specialområden - jag är bättre än han på IQ-tester och han bättre än mig på maskrosrensning. Håll dig till ditt du älskling, så sköter jag mitt ;-)

Kommentarer
Postat av: Ritha

Vill han sladda över min gräsmatta så är det heeeelt okej för mej!!! =D

2008-05-14 @ 19:31:53
URL: http://rijo.blogg.se/
Postat av: Ritha

Min granne upplyste mig häromdagen om att dessa "rosor" är treåriga. Dvs, ska du kriga, förbered dig på att göra det i tre år... =) =)

2008-05-14 @ 21:52:15
URL: http://rijo.blogg.se/
Postat av: Gitsie

Längre fram på sommaren brukar jag reta mej på maskrosorna men än så länge njuter jag bara av alla vårtecken och tycker att de är fina när de invaderar gräsmattan. ;)

2008-05-15 @ 06:38:59
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Postat av: Mina

haha, ja vad bra att han var bättre än dig på det!

2008-05-15 @ 13:21:40
URL: http://mina3.blogg.se/

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0