Plötsligt så händer det....

Jag har aldrig riktigt lyckats förstå dessa människor som helt plötsligt finner att de har flera hundra tusen extra på sitt konto, och inte gör något åt det.

Alltså, det är ju tydligen kriminellt att spendera pengar som inte är dina, men vem kan lixom helt och fullt bevisa att jag inte fattade att pengarna på MITT konto inte var mina???

Typ.

"Jag handlar tills pengarna tar slut, så gör jag alltid. Denna månad tog pengarna lixom inte slut... hur mycket jag än försökte... fast jag tänkte ju inte på det... inte en endaste gång under min desperat snabba handlingsfrenzi......"

Typ.

Åsså, igår hände det mig.

Ringde för att kolla saldo och vólla, helt plötsligt hade jag mer pengar än jag trodde var möjligt.

Ja, alltså, inte avskräckande mycket pengar, men iallafall så att jag visste att det var mycket mer än vad jag skulle tänkas ha på kontot.

Och jag gör inget.

Mest tack vare att jag mådde skit.

Men så idag gick jag in på internetbanken. Pengarna är kvar. Och jag är sjukt sugen på att göra något. Men den fega damen i mig skriker att jag inte får handla upp dom. Jag kan ju åka i fängelset....

Så jag placerar. :-)

Helt plötsligt har jag placerat ut en full månadslön på olika konton. Lite mycket här... och lite mycket där......

Så nu är semestern räddad.

Det kostigaste är att det faktiskt verkar (efter att jag placerat kollar jag vart pengarna kommer från) som om pengarna kanske kan vara mina iallafall.

Oh my Gaaad!

En sväng trodde jag att jag skulle behöva fly landet med mina upptäckta pengar. :-) Skönt att inte känna sig som jagat villebråd längre!

Kommentarer
Postat av: Mona

Du är fan helt störd.En störd som får mig att asgarva, så att talibanen undrar vad det är för fel på mig..And Im not going anywhere without you honey.

2009-02-27 @ 19:23:23
Postat av: Rijo

Du, vi får nog träffs snart och skvallra loss lite, eller hur?? Imorron är jag solobolo, sånär som på lillhjärtat. Kanske hittar vi en lucka?? =)

Säger som Måna där: Jag kan åka med dig dit du tycker du ska åka .... =D

2009-02-27 @ 19:45:05
URL: http://rijo.blogg.se/
Postat av: Jupp

Mona: Väry Goood! :-)...och alltså.... märker ditt barn att det är något fel på dig ibland? Mina barn är så vana..... :-)Rijo: Självklart! Du har ljus att hämta här. Jag ringer.... :-) Eller så ringer du....

2009-02-27 @ 21:27:18
Postat av: Sandra

Konstigt... Precis samma sak hände mig förra månaden den 25:e! Lika glad blev jag när samma sak hände i onsdags igen!! Lucky me... ;D

2009-02-27 @ 22:14:14
URL: http://jagochminfamilj.blogspot.com
Postat av: Jupp

Alltså Sandra..... Kan det ha något med att gå från föräldrapenning två dagar i veckan till att jobba? :-) Jag vet inte, men glad är jag. Fortsätter det så här kan man ju snart gå i pension! :-)

2009-02-28 @ 09:17:36

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0