Dagen D

Idag ar dagen D.... Min son ska aka motorcykel..... Och han har fortfarande ont i orat sa att han knapppt vill att nagon ska ta pa det. Tvivlar starkt pa att han kommer att vilja ha pa sig en motorcykelhjalm. Undrar om Gud har ett finger med i spelet?

Alska Sverige

Ah vad jag alskar Sverie och Svensk sjukvard. Jonatan har ont i orat... Inte lite eller. Typ sa ont att han skriker, och det ar inte likt honom. Inser att det ar dags att uppsoka lakare, han har nog oroninneinflammation. Jo, tack. 4 timmar senare, 2 olika doktorskontor senare och manga dollar fattigare inser ja att det ar underbart med Svesnk sjukvard. Javlar vad det funkar, Javlar vad det ar billigt. Fast pencillin smakar lika illa i USA som i Sverie. (Jo, vi har forsakring... som tacker sjukusvard och brutna ben och hemtransport..... men inte en vanlig javla oroninneinflammation, vem hade tankt pa det lixom???) Men en sak ar saker. Jalvar vad det ar bra att vara i ett land dar money talks. Har kan man iallafall betala sig fram i livet och krava bade det ena och det andra, for man ar ju betalt for det.

Ujuj...

Det hander saker har. Nasta helg har vi blivit bjudna pa motorcykelrace. Vi ska kolla pa nar sanna som kan aka motorcykel aker.... trodde jag nar jag sade att vi garna kommer.... Sen fick jag veta att det hela handlar om att tittal lite och AKA MYCKET! De ar overtygade om att Jonatan kommer att tycka det ar skitkul och han visst klarar av att kora motorcykel sjalv....

Jag ar inte sa ovetygad (att vi har tillrackligt bra forsakring) men jag ar nedrostad. Sa nasta helg ska jag se min son kora motocykel sjalv for fosta gangen. Alla som kanner oss forstar att jag kommer att ha vilda mardrommar varje natt tills nasta helg. (namde jag att han lyckades rulla med 4 hjulingen forra helgen?... Jupp. Han slog sig inte... men det gjorde 2 andra som var med pa cykeln)  Mardrommar? Japp!

Helgen darefter ska vi pa brollop. ??? Gissa om jag har packat "Weddingfreiendlyclothing"? NOT!!!

Saknar er... allihopa! :-)

Solbranna?

Tror du att man bara kan na en viss niva pa sin solbranna, och sedan sluta bli mer brun? Det tror jag, for nu spelar det lixom ingen roll hur mycket vi ar ute i solen, vi blir inte brunare!!! Igar var vi till ett litet hus pa "bad-kalas" for en avlagsen bekantings femaring. Jonatan kunde inte sluta kalla det for "badlandet", trots att det var ett privat hus. Klart att det inte ar latt att fatta att nagon kan bo pa ett stalle som har tva superstora pooler, varav den ena har en vattenruchekana som skulle fa Sommarland att blekna, den andra ett vattenfall och en trampolin... Huset kostade 48 miljoner att bygga for 20 ar sedan och de som nu flyttat in hade "bara" betalat 15 miljoner for det, men ska renovera det for ytterligare 6 miljoner. (for det foll dom inte riktigt i smaken...typ) Bara tanken pa de summorna far mig att bli yr!!! Annars har vi det bra. Varmen haller i sig. Vi har nu varit har i en manad!!! 6 veckor kvar tills vi kommer hem... tror jag.... an finns funderingarna pa att stanna, men det ar sa mycket som ar sa osakert sa vi tar dagen som den kommer. Ha det bra..... Och foresten... Natalie och jag var ivag i frdags och fixade nagalrna. Jag tog fotbad galore... och Natalie fick sina tanaglar och fingernaglar malade och dekorerade med stenar och blommor. Hon blev supernojd!!! For mig kandes det som att ga pa moln. Tank dig att nagon sitter och filar, masserar och pular med dina fotter i over en timme!!! Ahhh... na... nu ska jag ta och grabba tag i en ol och ga ut till poolen. Antar att det ar PRECIS det du med syslar med just nu? :-)

oh boy

You will be the first to know..... we might not come home for another year. :-)

YEAH!

Vi kollar upp alla mojligheter att stanna kvar har.... jobb ar fixat.... det ska val bara till visum och skolgang, och andra petitesser.... "ler brett". Den som lever far se om det funkar... annars kommer vi hem om 8 veckor. Time flies nar man har roligt, och gissa om vi har det.

Natalie har tagit hal i oronen, Jonatan har lyckats fastna i en rulltrappa. (Skon blev till mos, men Jonatan klarade sig utan skador, men det hade kunnat ga RIKTIGT illa) Joline charmar alla.....

OCh jag har bestallt en kamera.... En Canon EOS 450D med extra blixt. Pris? 3200 for kameran och 1300 for blixten. Minneskort och vaska ska inhandlas, liksom ev extra objektiv, men det vantar jag med... vet inte riktigt vad jag vill ha an.....

Det ska regna har i helgen... men eftersom tempen ligger pa 30 grader nar det regnar sa spelar det inte nagon storre roll..... ungarna badar anda! :-)

Ha det toppen!!!!

Sommar och sol

Gee..... Vi har det underbart. Solen skiner och vi badar.... och shoppar. Hos vannerna har vi tillgang till en racerbana och 22 motorcyklar, varav 7 ar 4-hjulingar. Gissa om vi befinner oss i himmelriket. Det kommer att bli svart att aka hem igen!!! Det ar illa med uppdateringar, jag vet. Men prioriteringen ar som foljer. Mat Shopping Sol Somn och sedan bloggen. Sist tvatt. Ha det bra!

RSS 2.0