Dags

Nu ar det dags att komma hem. Till och med jag tcyker att det borjar bli lite for mycket har just nu. Senast spenderade vi eftermiddagen pa akuten med Natalie. Hon har lyckats med bedriften att ramla och spratta upp knat sa att knaskalen blottades, sa det fick bli 7 stygn. Den ekonomiskt tankande personen skulle jubla over det faktum att den forsakring vi betalade tusenlappar for kom val till pass. Det ska bli intressant att se vad slutsumman for ambulansutryckning, ER-visit, rontgen, stygn och medicin kommer att landa pa. Annars sa packar jag. Och idag gick alsklingen ut och inhandlade ett Wii RockBand. KArtongen ar stor nog att rymma en dod svarmor. Och jag ar radd for att jag inte far med mig mina sminkprylar hem. Gissa vad som lanmnas kvar om det fattas plats. :-) Tjing. Om en vecka ar jag hemma igen. Och jag langtar inte till kylan. Sa nu vet du det! Jag gar i shorts. An! Sa nu vet du det med. :-)

Temperaturomvandling

Jag sitter inne vid datorn, brevid en Texasbrud... som klagar pa att det ar kallt... och har en elektrisk varmeflakt pa...... Var tvungen att kolla hur "kallt" det ar ute.. och det ar 20 grader... i skuggan. Jag fattar inte vad de klagar pa..... Skulle man flytta Texas befolkning till Sverige skulle de do pa en kafferast!

sluttampen

Tanka sig... var resa ar pa sluttampen. Man marker det pa att garderoben ar full med saker.... Jag funderar dagligen pa hur vi ska fa med allt hem... om jag inte ar ute och shoppar mer forstass... for da glommer jag det problemet!!! Det borjar bli kallare har... Det marks mest pa att folk slutar svettas. Och de klagar pa att det ar apkallt. Vi gar fortfarande kladda i shorts och Tshirt och fattar inte vad folk klagar pa..... :-) Och sa syns det pa att de andrar om i planteringar ute foresten... de satter nya "vintertaliga" blommor overallt. Namligen penseer. Man far rena rama varkanslan!!!! Natalie lanhtar hem. Det gor ingen annan. Men det finns ingen atervanda. Tror jag...... Men en sak ar saker.. vi kommer att aka tillbaka SNART igen. Vem vet... det kanske bara blir jul hemma, for i januari ar det tankt att jag ska borja jobba, halvtid.. och det vet jag inte om jag har lust med.... *garv* Solong sa lange!

Bra och daligt

Ok... superbra... nu har vi fatt kameran... med extra objektiv... och jag har jatteroligt med den!!! :-) Sen var jag och kollade vad det ska kosta att skicka hem vaskor, alla de som jag raknar med att inte fa hem nar vi sjalva flyger hem.... och fick svaret 500 dollar for 30 kilo. 500 dollar ar typ 3000 spann..... Inte sa bra... Alsklingen har gett mig spenderingsforbud. Allt jag vill kopa maste raknas om - for att lagga pa fraktkostnad. Da blir allt ganska dyrt..... Det slutar med att jag stannar... for att jag inte far med mig grejorna hem. Ja, det skulle funka... for mig. ;-)

elgomdanbana

Vet du vad en Elg-om-dan-bana ar? *hahaha* Det kallar Jonatan och Natalie Berg och Dalbana for. Men faktiskt, om man tanker efter... sa kanske det heter Elg-om-dan bana for att man inte ser mer an max en elg om dan nar man aker pa banan. Typ. Och ja... jag vet att Alg inte stavas elg... men vad tusan, jag har ju inga prickar.....

Lever loppan

Hej allesammans! Vi lever verkligen loppan har. Det ar sa underbart gott att bara vara, for det ar vi verkligen... inga masten, och vi upplever massa saker varje dag. Det har hant en hel del sedan sist, men eftersom min tid vid datorn ar minimerad till det yttersta kan jag bara skriva om det alla viktigaste... :-) Vadret ar fortfarande varmt. 30 grader och stralande sol. Inga fel. Det gick toppen att aka motorcykel. Jonatan klarade av att fa pa sig en vuxenhjalm (Lord Helmet, slang dig i vaggen) *haha* och han klarade av att gasa lagomt mycket. Det enda om hande i skadevag var att alsklingen trampande i ett hal och brot tan nar han sprang efter for att halla i. *Vad var oddsen for det????* Natalie forsokte oxa aka, men hon gasade lite for mycket nar hon skulle ivag, sa hon fick hjartat i halsgropen och var klar efter 2 meter. Vi handlar och handlar.... I fredags var jag ivag och shoppade fran 10.30 till 18.00 i en och samma affar. Lastade pa klader till barnen och lite till mig.... :-) Sen kopte jag ett fullt baddset med overkast och dubbla lakarn... allt som allt gick jag back 3500 kronor. Hur ska vi fa med allt hem???? Igar var vi till SixFlags. Det ar som Liseberg, fast storre (naturligtvis, det ar iinte mycket i Texas som ar mindre an hemma) *haha* Barnen akte karuseller tills de nastan stupade (mellan klockan 11 och 22). Jonatan var med pa en bergochdalbana men efter den akturen tackade han nej till sa mycket fart. Det blev liite for roligt for honom. Men Natalie ville ha mer berg och dalbanor, sa hon tog sig till och med an en bana med DUBBLA looper, 2 ganger pa raken. Sen aktes det karuseller och snurrade, akte upp i luften och som sprutade vatten. Tilloch med Joline akte 2 karuseller!!! :-) Ungarna vill aka tillbaka dit en gang till mednas vi ar har, och det lutar at att vi kommer att gora det en dag till, nast nasta helg!!! Jonatans oronvark ar helt bra nu. Han har atit upp hela penicillinkuren och var superduktig. Imorgon ska vi aka ivag och kopa ett Legocity-set at honom for att han har varit sa duktig. Nu ska jag ta och lata barnen bada. Det ar oktober, men fortfarande tillrackligt varmt for att bada. Inte helt fel, eller hur? Ha det bra alla. Om en manad ar vi hemma igen. Trist, men nog sant.....

RSS 2.0