Mäklarmiss-e

Satt och surfade runt på hemnets sida och kollade på hus till salu här i stan. Inte för att vi ska flytta, men det är lite kul att kolla in vad som finns på marknaden just nu.

En av mäklarna har pippi på att "snajsa till" annonserna med "fiffig text" så man blir alldeles full i skratt! Det brukar stå saker som "Fint och trevligt kök", "Härlig välkomnande entré" och "Ljust och rymligt vardagsrum" på varje objekt. Dessutom lägger han ut bilder som inte har ett dugg med försäljningen att göra! Tidigare har vi hittat bilder på ett fruktfat, en detaljbild på en vanlig Morakran från ett badrum, krukor med vissnade blommor på en trapp. Funderar på hur han tänker... ska de som bor där inte ta med sig krukorna? Tror han att jag faller för ett hus pga. inredningsdetaljerna?

Idag var det en bild på en... tja... vill väl kalla det mäklarmiss-e...... eller vad tycker du? ;-) Han kallar den själv "katt på vägg". Huset finns på Blockstensv. 14 om du blir väldigt sugen på att köpa det efter att ha sett bilden nedan:
image34

Kommentarer

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0