Konstig fråga?!?

Tog med ett extra dagisbarn hem idag. Det var uppgjort sedan igår att Philip skulle få följa med hem och att jag skulle ringa hans mamma om så blev fallet.

Och det blev det. Han fick följa med hem.

Till historien hör att jag inte har en aning om vad Philips mamma jobbar med.

Jag skickade ett SMS när vi kom hem och talade om att hennes son befann sig på min adress och att han kunde hämtas klockan 17. Svars SMS:et lät inte vänta på sig, hon tyckte det var "OH så roligt att det gick för killarna att leka och att hon skulle passa på att åka till optikern efter jobbet, innnan hon hämtade upp Philip vid 17 tiden".

När jag fick SMS:et reflekterade jag snabbt över att numret var bekant, men med tre små barn extremt överenergerande hängandes runt benen blev det inte mer än en reflektion.

En stund senare bad killarna att de skulle få bada. Ordentlig som jag är skickar jag ett reply-SMS som ordagrant löd "Är det OK att killarna badar badkar? Jessica" Man vill ju inte hamna i dålig dager och låta barnen göra något som mamman inte gillar, typ.

1½ minut senare kommer svaret.

"Vi kan inte tolka din fråga. För personlig sökhjälp ring 118 118. Hälsningar 118 118 SMS"

Ojdå... hon måste ha svarat på mitt SMS från jobbet.

Utdrag från 118 118´s hemsida:

Utmana oss - fråga vad du vill!

Kom igen - smsa en fråga om vad som helst! Till 118118 kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord, dygnet runt, året om. 

Allt du behöver göra är att skriva frågan i ett sms och skicka den till 118118. Efter en liten stund får du svaret på sms.

Vi svarar så fort vi kan och försöker verkligen ge svar på allt, med undantag för frågor som är stötande eller ärekränkande,som undergräver respekten för mänskliga rättigheter eller diskriminerar någon pågrund av hudfärg , kön, religiös uppfattning , sexuell läggning eller nationalitet. Vi svarar inte på frågor som rör pornografi, eller sex med förnedrande eller våldsbetonad karaktär och tar inte heller ställning i politiska eller religiösa frågor , men kan svara i sakfrågor inom dessa ämnesområden.

Varje svar kostar 10 kr + ev trafikavgifter.

Undrar vad min fråga hamnade under för kategori?


Kommentarer
Postat av: Carina

:)...Den var bra.

2008-12-16 @ 20:09:44
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0