An era has come to an End!

This message will NOT follow in English. Nor in Serbokratiska, turkish, danish or any other foreign language what so ever.

Kära, kära vänner, medlemmar av bloggsamhället och andra luffare.

An era has come to an End.

(ja, jag vet, det var engelska, men hur skriver men det lika pampigt på svenska?)

Det är med övergående smärta jag har uppgiften att berätta för er det som ingen annan vet. Mer än jag och några få utvalda förståss. Där du icke kan medräkna dig, eftersom du inte är en av mina närmaste anhängare.

Jag har under den senaste tiden haft minimalt med tid att blogga. Detta pågrund av flertalet faktorer.

Jag har fått tillfälle att starta upp något nytt.

Detta nya har krävt min fulla uppmärksamhet, och det kan tyckas vara en minimal uppoffring med tanke på den gigantiska lön jag kommer att kunna ta ut i framtiden.

Detta nya är verkligen en nystart, inte bara för mig, utan för alla som någonsin varit involverade i vad man brukar kalla "daily life". Typ. alla, alltså.

Några detaljer kan jag inte gå in på här, i enlighet med Sveriges grundlags 6:e kapitel, 42:a stycket och 8:e tillägget. Så fråga inte.

Det enda jag kan tala om är att detta har krävt två dagars sjukhusvistelse för att få mina bröst att bli till DD-kupa, och min rumpa att anta en något mer rund framtoning. Smärta som även den ska vara överkomlig. Säger dom. Själv skiter jag i det, bara jag kan sitta igen.

Dessutom har detta nya inneburit en stor mängd korrespondens i diverse för mig icke modersmålsaktiga språk. Därav motviljan att översätta detta till andra språk. Hoppas ni, och alla turkar, har överseende med detta. Google har en bra översättningstjänst om ni promt vill ha denna historiska text på turkiska.

Inom den snaraste framtid kommer jag att radera ut samtliga telefonummer i min telefonbok, för att få plats med nya viktiga telefonnummer. Om du är en av de som jag tidigare haft i mitt kontaktnät kan det vara av största vikt att du lägger in mitt nya telefonnummer som är 099-356  8   *krrchhh .. rasp... knack... rasp* 49.... *rasp... knack*. Detta då jag icke kommer att kontakta dig i framtiden. Det ligger helt på ditt ansvar att se till att vi inte förlorar kontakten, eftersom du just fått mitt nya nummer.

*host, harkel... sorry, jag satte i halsen där en sväng*

Min andra blogg fortsätter jag att driva precis som förr. Där kommer du att kunna läsa om de framsteg jag gör inom branschen samt exakt hur mycket mer i lön än dig jag kommer att obeskattat plocka ut från ett konto i Monaco. Så jag lämnar dig inte helt vind för våg.

Jag kommer inom en snar framtid även att inte utannonsera tjänster som underordnade chefer, samt administrativa tjänster i kontaktpositioner. (detta eftersom jag har stor motvilja till att hjälpa arbetsförmedlingen med statistik på nya arbetstillfällen i Sverige) Är du intresserad av att hänga med på framtidståget är det bara att du skickar ett rekommenderat brev, med ditt CV, alla dina hemligheter uppskrivna i datumordning för tidpunkt då de inträffade. Detta för att bespara SÄPO en massa arbete. Du behöver inte vara helt fläckfri, men vi, jag och mitt team, ser gärna att du har låtit bli att betala TV-licens ett par månader i ditt liv, samt att du vid något tillfälle druckit så mycket så att du spytt på en medmänniska. Brevet skickar du förslagsvis till min assistent Vladimir. Andra adreser kan funka, men i värsta fall når det inte hela vägen fram och då är det bara att beklaga att du inte får jobb hos mig.

Arbetet kommer att innebära en del resor. Samt att träffa mer eller mindre kända människor. Och mingla. Och plocka ut lön som inte står i paritet med din arbetsinsats. 

Tryggt nog har jag kvar denna site även i framtiden, som en liten säkerhetslina. Vem vet, jag kanske kommer att sälja affärside´n snart för gigantiskt många miljonbelop och då kan det ju vara kul att ha något annat att syssla med igen. Man vill ju inte vara helt sysslolös menar jag. Så, se inte detta som ett definitivt slut, utan som en sorts tjänstledigt på obestämd tid.

Jag slutar alltså med omedelbar verkan att blogga. HÄR.

Tack för den här tiden. Och på återseende.

Med vänliga och betydelsefulla hälsningar från the one and only Jupp.

Ah... och föresten. Vill du ha min autograf så här "innan jag blir känd" så kan jag bara meddela att det är försent. Tyvärr. Det skulle du ha tänkt på redan förra veckan. Då jag bara var "hon den där". Det skulle du som sagt tänkt på tidigare. Det och mycket annat som också kommer att gräma dig i framtiden.

Ah.. och föresten. Om mamma läser detta kan jag informera att minimalt lite av punkterna ovan har ett dugg med verkligheten att göra. Faktiskt bara en enda sak. Eller två. Eller kanske tre, beroende på hur man ser det.

Oj, nu ringer Bruce Willis. GottaGo! Chao!


Shorts 3 månader efter julafton?

Vi såg en kille på stan iklädd vinterjacka och caprishorts.

Amentjena.

Det har verkligen varit 6 minusgrader idag oavsett vad det är för datum i kalendern!


Mitt fel

Det har varit vår många dagar i hålan där jag bor.

Och givetvis fick vi bakslaget Allan igår kväll runt 17 tiden. Det började snöa kopiöst och innan det hade slutat hade det landat dryga decimetern snö, och det har varit iskallt idag.

Gissa varför?

Jag köpte vårskor till alla barnen igår klockan 16.00.

Kan det ha betydelse, tro?

Otrogen

Jag är den torgna sorten.

Jag gillar inte otrohet och ibland är det fruktansvärt jobbigt.

Jag menar verkligen att jag tillochmed själv märker att jag går till överdrift i bland.

Jag går till en och samma frisör. Trots att jag egentligen inte blir nöjd när jag går därifrån.

Jag handlar skor i samma affär år efter år. Trots att de har billigare skor i affären på andra sidan torget.

Jag tankar på samma mack hela tiden. Visst, nu är det en obemannad mack och jag har kort där, men ändå. Du fattar grejen.

Jag får dåligt samvete om jag helt enkelt väljer ett annat ställe.

Idag kom det upp till diskussion på jobbet.

En arbetskamrat sade att " jag väljer inte bort de jag inte går till, det blir deras tur någon annan gång"

Det ska jag ta fasta på. Iallafall i kväll, när jag inte ska klippa mig, köpa skor, tanka bilen eller något annat som jag gör ofta, på samma ställe.

Sen i morgon får vi se hur jag känner då.

Hur är du? Trogen eller otrogen?

Inte som det var tänkt

Älsklingen ligger och sover. Sjuker.

Jag slipar fönster.

Och jag lovar det kommer ALDRIG på fråga att han får renovera något mer inanför dessa fyra väggar.

Då flyttar jag.

Job at the FBI

The FBI had an opening for an assassin.

After all the background checks, interviews and testing were done, there were 3 finalists; Two men and a woman.
For the final test, the FBI agents took one of the men to a large metal door and handed him a gun.
'We must know that you will follow your instructions no matter what the circumstances. Inside the room you will find your wife sitting in a chair .. . . Kill her!!'

The man said, 'You can't be serious. I could never shoot my wife.' The agent said, 'Then you're not the right man for this job. Take your wife and go home.'

The second man was given the same instructions. He took the gun and went into the room. All was quiet for about 5 minutes. The man came out with tears in his eyes, 'I tried, but I can't kill my wife.' The agent said, 'You don't have what it takes. Take your wife and go home.'

Finally, it was the woman's turn. She was given the same instructions, to kill her husband. She took the gun and went into the room. Shots were heard, one after another. They heard screaming, crashing, banging on the walls. After a few minutes, all was quiet. The door opened slowly and there stood the woman, wiping the sweat from her brow.
"This gun is loaded with blanks' she said. 'I had to beat him to death with the chair.'

MORAL:
Women are crazy. Don't mess with them.

Out of service

Min favvosida pä nätet ligger nere.

"Webbsidan kan inte visas"

Gee.... och nu inser jag att jag är beroende av den. Inte bra för mitt välbefinnande!

Timber!

Älsklingen har tjatat på mig länge att han vill såga ner ett träd på tomten. (som nog är sina modiga 4 meter högt, med en rejäl krona på det)

OK, jag kan erkänna att det inte är det snyggaste trädet i området, men jag vill iallafall inte såga ner det... tills igår.

Då fick jag ett infall och hämtade sågen.

Ritch ratch.....

Efter 15 minuter´s sågande kom min pappa förbi.

Utan att överdriva kan jag väl säga att han inte blev så glad.

Han tyckte inte att "såga träd var ett arbete för en sån som mig" som han så fint uttrycke sig.

Jag låsades inte som jag fattade och lämnade gladeligen över sågen.

För det ska sägas. Jag sätter inte sågen i fler träd, på väldigt länge!

Synd om barnen

Har du hört uttrycket "Tänk på de stackars barnen i Afrika"

Det har jag. Och alltid tyckt att det nog kanske är lite exytra synd om de barnen. Bu-hu.

Lixom.

Tills jag idag började fundera.

Är det mer synd om dom än de vuxna i Afrika?

Och egentligen. I Afrika har väl alla det ganska lika. Iallafall barn och vuxna. Som bor i samma by iallafall. Lika lite mat till allihopa, lika lite utbildning.

Så då är det väl kanske mer synd om de barn som bor i Ryssland. För där är det ju iallafall kallt.

Eller så är det mer synd om de gamla som bor i Kina. För de blir ju verkligen jättegamla. Typ det tar aldrig slut.

Eller så är det mer synd om ungdomarna som bor i Åmål. För det finns det ju inget att göra. Hur lååååångtråkig blir inte tonåren när man bor där, lixom. Man vill ju bara bli vuxen då.

Eller oxå är det lika synd om alla. Jo så är det nog.

Undrar om Afrikanerna har ett uttryck som är "swilbahaha mukaswahala mumbu tnkwuhulu dast miuluawi" (fritt översatt "tänk bara på de stackars medelålders tanterna i Sverige")

Rullgardin

Jag var iväg och köpte en rullgardin till Jolines rum.

Så nu har älsklingen en sak till att fixa med innan rummet är klart.

Det ska målas lister, dörrfoder och fönsterkarmen.
Garderobsdörren ska slipas och målas om.
Insidan på garderoben ska målas och nya hyllplan ska sättas upp.
Rullgardinen ska bytas.
Byrån ska slipas och målas.
Sängen ska målas.
Och så ska ju självklart de sista tapetvåderna upp.....

Han är sååå glad....

...jag hade ju bara tänkt att tapetsera om, muttrar han...

Jag gör vad jag kan för att se till att det kommer att dröja lääääänge innan han drar igång med ett projekt som jag inte är medansvarig för.

Upprättelse

Jag är ju inte den som är den.

Inte en endaste gång har jag ringt efter hantverkare.

Och OJ vad det blir fint i Jolines rum.

Men då har han ju oxå fått varit uppe långt senare än alla andra och tapetat och spacklat och donat.

Och är det något jag tar åt mig äran på så är det att det var en apsnygg tapet JAG valde!!! :-)

Bilder... ja det får ni... när det är klart.

Det tar säkert bara ett par veckor till.

Nu börjar det om igen

Inte hade vi hunnit ur "sjuk-kläderna" och in i fungerande rutiner innan det behöver VABBAS igen.

Idag har Jonatan ont i halsen och feber.

Undrar vem som bli sjuk härnäst?

La voix

På sidan fransktlexikon.se är just nu de mest sökta orden "La Voix" .

Förvånad?!?!

Undrar om Svenska folket fått baksmälle-Ågren och funderar på vad det är vi egentligen har laddat kanonerna med inför stora finalen i maj?

*hahaha*

Positiv uppdatering

Det rullar (på) med renoveringen av Jolines rum.

Jag har massor av negativa berättelser och vibbar.....

...MEN...

Nu ska vi tänka positivt!!!

Och något bra HAR faktiskt kommit ur detta.

Jag vet EXAKT på vilken sida i telefonkatalogen hantverkare är listade

Mello

För en gång skull måste jag säga....

Bort med svenska folkets röst! Den här gången hade jurygrupperna fullt pejl på läget!

Nu hänger jag inte med...

Jag är ett kontrollfreak.

Som vill ha koll på saker och ting.

Och jag är våg.

Och vågar ska tänka igenom allt väääääldigt mycket. Väga fördelar mot nackdelar.

När vi flyttade in i huset för 2½ år sedan var ett sovrum tapetserat i blått. I 1½ år har vi kollat på tapeter för att göra om. Men jag har lixom inte lyckats bestämma mig.

I onsdags hade älsklingen med EN tapetkarta hem från jobbet. Han visade upp två tapeter och frågade om jag tyckte de var fina.

Och visst, de är bedårande.

Igår kväll har han med en box från jobbet och i morse är Jolines rum tömt på saker.

Innan jag ens hinner kliva ur sängen.

Och jag sitter här och har stora självan.

Jag menar. Tänk vad mycket tapeter jag inte hunnit se som kanske är snyggare. Och jag hade kanske tänkt att göra annat denna helg än att se på maken som slipar väggar och hänger tapeter.

Vad? Vet inte. Jag vet bara så mycket att jag INTE hade tänkt att få det omtapetserat.

Utvecklingssprång

Imorse var pappa så glad över att Joline börjar bli så stor.

Han öste beröm över att det är så lätt att lämna på dagis.

Bara "kasta in och vinka" och hon är såååå stor och duktig.

Och hon kan sätta på sig vantarna själv.

Vad pappa kommer att bli glad när han kommer hem och får nästa "stor och duktig kan-själv-rapport"

Joline kan ta av sig byxorna själv.

Och blöjan.

Och när den är full i bajs kan hon gå med den till soporna.

Jag vet att det var hon som slängde den. För det är bajs-handavtryck på skåpdörren.

Pappa kommer att bli så glad.

Bra och mindre bra.

Jag har funderat länge och väl på något bra med mitt arbete.

För en stund sedan kom jag på något JÄTTEBRA och rusade upp för att skriva det på bloggen.

Kan ju vara bra att ha det nerskrivet någonstans till en "dålig-are" dag... så att säga.

Men på vägen hit så måste jag ha glömt bort det.

Så jag får väl komma med en nödlösning, ett altenativ nummer två lixom.

Gisses vad det är kul att lyssna på folks dialekter. Och hur folk pratar. Oftast räcker det med en eller två meningar för att man ska bilda sig en ganska korrekt uppfattning om folk. Det HÖRS om det är en fin dam från Södermalm eller om det är en utländsk man i sina bästa år. (de börjar alltid sitt samtal med "Ursäkta, ursäkta" Jag blir lika ställd och full i skratt varje gång. Lixom vad säger man? Klart jag ursäktar att du ringer och stör mig på jobbet?!?!

Telia

Nu förstår jag inte riktigt hur Telia tänker....

De ska öka kostnaden på fast abonnemang med 20 kr per månad, och kommer att ligga 50 kronor dyrare än andra bolag.

Hur tänker man då?

I lågkonjunktur?

Fel plats!

Nu är det -4 grader här hemma. Klockan är straxt efter 8 på morgonen och solen skiner.

I Dallas är det mitt i natten. Och de har 22 grader. Imorgon bitti, deras tid, ska solen skina. Då lär det bli varmare.

Jag är på fel plats!

AAArgh.

Jag har aldrig...

Jag har aldrig sagt att jag är väldans smart.

Men, alltså ärligt. Hur lite kan man verkligen veta egentligen?

Ibland känns det ytterst lite.

Som om man sov på vissa lektioner i skolan.

Men detta vet jag med säkerhet att jag ALDRIG blev informerad om i skolan!!!

Vet du vad dessa har för genensam nämnare????

Tokelau, Mayotte, Nauru, Pitcairn och Wake.

Andra natten

Andra natten i nya sängen.

Vaknade till en snabbis vid 4 tiden men somnade genast om... till klockan 06.45!!!

Wow, det verkar som om jag kanske inte behöver sova på golvet i hennes rum tills hon blir 18.

Äntligen framme

Idag hittade jag äntligen fram.

Till slutet, that is!

Tack Sandra!!! :-)

*skrattar så jag kissar på mig*

Check

Växasäng, upppackad, bäddad och klar. Check. Såååååå söt!

Spjälsäng, nermonterad och bortforslad. Check. Sååååå skönt!

Lärt ett litet barn att stanna kvar i en säng utan spjälor..... Ehm, damn.. visste att det var något jag hade förbisett! Såååååå not bra.

Beslutsångest

Jag har beslutsångest!

Innan den 12 mars måste vi lämnat in anmälan om semester. Just nu sitter jag mest och fryser och vill inte alls tänka på sommaren, det känns väldigt långt bort.

Sen är det ju som så att jag har stora problem med att bestämma när jag ska ha semester och när jag ska vara föräldraledig. Och även hur länge jag ska vara föräldraledig och hur länge jag ska ha semester.

Känns ju som att 5 veckors semster och 4 veckors föräldraledigt är att ta i.

Jag menar, barnen är ju bara lediga 10 veckor från skola/dagis.....

Tål att tänkas på.....

Bah...

Mina tankar är på annat håll.

Det ska tydligen börja snöa rejält i morgon. Men mina tankar är på annat håll.

En mamma åkte nyligen fast för att hon ammat sitt barn när hon körde bil. Men mina tankar är på annat håll.

Imorgon kommer Mojje till stan. Borde ta med Natalie på "rocka-lös-konsert". Men mina tankar är på annat håll.

Ikväll är det melodifestivalen. Andra chansen. Men mina tankar är på annat håll.

Jag borde skriva ett inlägg som har någotsomhelst logiskt innehåll. Men mina tankar är på annat håll.

Hoppas du överlever. För det gör jag.

Mina tankar på annat håll är goa, mysiga, trevliga, pirriga och så överjävligt spännande.

Framsteg

Det är så kul att barnen gör framsteg, att de lär sig nya saker varje dag.

I måndags lärde sig Joline att låsa upp ytterdörren när jag duschade och stod på trappen när jag var klar.

I går lärde hon sig att på egen hand klättra ur spjälsängen, och därmed skippa att sova middag, och gick själv upp klockan 5 i morse.

Jag längtar tillbaka till den tiden då hon inte kunde någonting.

Eller tills hon flyttar hemifrån.

31 frågor

1. Stänger du av mobilen när du sover? Nä..... det ringer så ofantligt sällan på den att om det mot förmodan skulle ringa mitt i natten skulle jag med glädje svara! :-) Till och med om det är en fullebult som ringt fel.....
2. Vem såg dig senast naken? Öh... vet inte. Jag vet inte vem som iddes titta i morse när jag duschade. Men det var nog någon av barnen. För jag själv tittade inte allafall.. och maken var på jobbet.
3. Hur såg du ut på högstadiet? Jeans, långt ljust hår och ett milt leende. Typ som nu alltså. Fast med lite fler rynkor runt den yttre kanten av ögat. Annat sätt att säga det, "ganska trist"....
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Som nu... med ännufler rynkor. Jupp... det är nog naturligt bevisat att så kommer att vara fallet. Ganska trist det med.
5. Hur var du på dagis? Snällaste ungen i rummet. För jag vågade aldrig något annat. Ganska trist redan där.
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Rakt på sak och ganska störig. Jag älskar att garva.
7. Har du celluliter? Tur att jag inte behövde stava till det.. om jag har några? Vet inte... hur ser dom ut?
8. Biter du på naglarna? Bara om jag har en lång nagel som ska av.... orkar aldrig hämta nagelfil.
9. Har du något handikapp? Kroppsligt?... Nä.....
10. Är du rädd för att få hängbröst? HAHAHA.. om jag skulle lyckas på hängpattar med mina myggbett till tuttar vore det ett mirakel... så det välkomnar jag med öppna armar i sånt fall! hahahahahaha
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Åh, orka fundera..... Nääää..... om det inte finns kan det väl inte vara av ett speciellt kön heller.
12. Svär du? Ja.
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Ärligt? Jo, jag är nog trevlig mot de flesta. Men jag låter de inte ta upp mycket av min tid.
14. Hur homo är du på en skala 1-10? Hur homo JAG är? Noll... typ. Men jag har inget emot dom.
15. Tror du på utomjordingar? Nej.
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Fajitas.
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Något fruktansvärt absurt, som typ aphjärna. Men jag äter nästan allt.
18. Har du blivit arresterad? Njaäää..... inte riktigt på riktigt. Men jag var med om att bli stoppad, helt regelrätt, av en Texaspolis för att vi kört alldeles för fort med bil. Han borde låst in oss bakom lås och bom i minst hundra dagar. Men vi fick efter en timmes trevligt pratande och lite fotograferande åka vidare.... :-) Det var inte jag som körde......
19. Ljuger du? Jo, det händer. För att inte såra.
20. Har du kysst en polis? Se nummer 18 Det blev nog en puss eller två innan vi åkte... fatta, man var ju ganska glad, ju!
21. Är du rädd för Securitasvakter? Eh... nja..... faktiskt nu när du säger det. De brukar se så grymma ut.
22. Har du någonting att dölja? Massor.
23. Vad har du på din nyckelknippa? En hel hög med nycklar. Till hemmet, garaget, stugan, cyklar..... och 5 stycken som jag inte har en aning om vart de går..... och en stöldbricka som jag inte har en aning om den fortfarande gäller.....
24. Är du/har du varit gift? I do och tills döden skiljer oss åt.. alltså 2 ggr.
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Skulle inte komma på fråga.
26. Kan du laga cyklar?  Ja, det kan jag nog. Sen om det blir jättelyckat, det vet jag inte med säkerhet.
27. Kan du fixa med bilar? Nä.... där tar kunskapen slut.
28. Brukar du köra om? Ja.
29. Kan du baka bröd? Kan? Ja... Gör det? Nä.
30. Vet du hur man frostar av en frys? Fråga: Kan du öppna en frysdörr på vid gavel... Svar: Ja. Bra då kan du frosta av en frys! Yej, jag kan frosta av en frys. Va bra jag är!
31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i? Vänner. Fatta vilken träningsvärk man skulle ha i magen, hela tiden... av att man garvar konstant.


Hjärtattack

Älsklingen gav mig en smärre hjärtattack, beblandat med större garvattack i förmiddags.

Och nu ångrar han sig satan.

Vi sitter och äter frukost.

I bakgrunden skrålar TV:n..... Vasaloppet.

Och han häver kaxigt ur sig "Nästa år har jag tänkt åka jag med"

Självklart ger ett sådant uttalande en kvinna i min situation hjärtattack

För jag VISSTE att om han menar det minsta allvar i det han just sagt så kommer jag att vara änka exakt ett år senare.

Jag menar, motion can  kill you. Speciallt om man är otränad.

Och jag antar att det är ganska snudd på omöjligt att komma i form inför Vasaloppet på ett år, när man bor på sådana breddgrader att 11 månader och 25 dagar av återstående tiden kommer att vara snöfattiga!

Sen bryter han tystnaden genom att säga "Jag ska få farsans skidor. De är vallningsfria"

Vid detta laget inser jag att han faktiskt funderar på att göra det.

Och jag kan inte sluta garva.

För det första. Farsans skidor? Vi snackar laggar från tidigt 60-tal.

För det andra. Den som kommer på dumma ideer kommer att få hålla dom. Och jag godtar inget "bryta efter halva loppet kör" Nä, har man sagt att jag ska åka Vasaloppet, då ska man komma i mål oxå. Det kräver disciplin.

Jag ska jaga som Hitler hela våren, hela sommaren, hela hösten och speciellt under nästa vinter.

Om inte annat kommer jag att få en karl som är mega fit.

Självklart har han upprepade gånger under dagen sagt att "Jag skämtade, jag trodde aldrig du skulle låta mig göra det"

Imorgon tar jag kontakt med Håkan. Han kör Vasaloppet varje år. Han har kört skidlopp på Antarktis. Han är totalt galen vad gäller motion. Och han har dragit igång en utmaning på jobbet att "grabbarna" ska köra Vasaloppet tillsammans nästa år.

Han bör veta att han har en adept... antagligen den första som antar utmaningen!

*muhahaha muhahaha*

Something to remember....

Jag har ett uruselt sifferminne.

Till detta hör att jag stinker apa när det gäller att komma ihåg födelsedagar, namnsdagar och andra högtidliga dagar.

Inte för att jag inte bryr mig, utan för att det är just siffror inblandat.

Men för 6 år sedan gjorde jag ett oväntat brilljant genidrag.

Jag valde att vi skulle gifta oss 1 mars.

Inte för att det underlättar att det var nummer ett eller så.....

...utan för att Vasaloppet gick av stapeln då, som alla år, precis i samband med vår bröllopsdag.

Så i morse när alla vallade satan som kom jag på att le extra mjukt åt älsklingen och säga

"Tack för 6 underbara, vi tar minst 6 till, va"

...och jag tänkte Tack Gustav Vasa för din insats!

RSS 2.0