Upp och ner!

Har varit till IKEA idag, med stopp på Babyproffsen och ToysRus... Det var en upplevelse i sig, vill jag lova! *pust*

Åkte in för att komma dit innan Joline skulle sova, så att hon skulle kunna ligga och sova inne på IKEA en och en halv timme i sin vagn! Tji fick vi! Vägrade först att somna, fick gå ut med henne för att hon skulle kunna somna sen sov hon 20 minuter... :-(

Kollade efter prylar till Jonatans rum, vi ska bygga bokhylla/skrivbord och vill "snajsa till" hans säng lite och spånade på vad vi ska använda.... Köpte inte med något hem, vi ska mäta och åka tillbaka något annat sekel *fniss* Ja, det blev visseligen en trasmatta, ram, muggar, blommor, krukor och påsklämmor, men inget som vi var där för att köpa, menade jag... :-)

På Babyproffsen köpte vi en bilbarnstol till Jonatan. Han kommer att åka som en kung i bilen! :-)

På ToysRus blev det färgpennor, en påse godisbilar och huvudvärk... så sen åkte vi hem. Då var klockan 15 och dags för Joline att sova - hon som sovit ALLDELES för lite under dagen... men inte somnade hon. Satt och jollrade hela vägen hem!!! Somnade i vagnen hemma och sov - 20 MINUTER!  Så hon som är van vid att sova 3 timmar (fast de 2 senaste dagarna fått sömnen kapad till 2½ timme för att passa bättre in på schemat) har bara sovit 40 minuter.... Hoppas verkligen inte att detta är den nya trenden utan att hon kommer in i gängorna i morgon igen!

 

Kommentarer
Postat av: Annsingen

Morning! ååååååååå IKEA!

2008-03-17 @ 05:07:51
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Annsingen

Sura!?
vad då då???

2008-03-17 @ 07:04:17
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Det här vill jag säga, just nu:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0